Entree en Straatacts

Meer informatie? Belt u tijdens kantooruren 0031-(0)575-469073 of zend een email naar: info@azboekingen.nl

Op deze pagina vindt u de volgende Entree en Straatacts:

 

Modern Pierrot , Vuurspuwster , Bubblica , Halloween Complete Shows , Dance Acts , Slijptol act , Éénwielfietser , Stripfiguren , Karikaturist-Sneltekenaar , Nostalgische Melodie , Mixie Mini Band , Paashaas , Bloemen Animatie , Kermis Paardje , Hosting & Hospitality , Koffiedames , Tarot , Mobiel Casino , Signoras Amarosas , Les Deux Josephine , Hemelse Dames , Fabiolas Culinette , De Amorosas , Professionele Sneeuwpop , Kerstman Mascotte , Klassiek Straattheater , Sneeuwwitje , De Schipper , De Tovenaar , Juffrouw Theepot , Mimespeler , Mime Duiveltje , De Marionette , Mediterende Buddha , Renaissance in Goud , Rococo in Zilver , Duo de Wit , De Witte Wezens , Egyptian Fantasy , Wiggle Waiters , Clown Jongleur , Pinokkio in Winterland , Butler op Stelten , Hoffelijke Picollo's , Rijd de passie , Fire Girls , De Strijdkar van Furia , Captain Qrep , Buikdanseres met of zonder slang , Prinses Minima en Prins Willem Alles , Waarzegster , Wandelend Dagboek , Haring Meisjes , Slangendanseres met professionele fotograaf , Voetlezer Sole to Soul , Hartendieven , Lady Flowers, Champagne Girls , Champagne Dames , Draaimolen Nostalgisch , Hollandse meiden, Vuurfreak , De Verschrikkelijke Mendozies , Flamenco , Elvira op stelten, Haagse Fotograaf , Der Rudi (Animatie act), Skileraar Gunther (animatie act) , White Magic Horses, Dame in Delftsblauw , Dame in Zoetroze, Hans van Gils Animatie-Acteur , Champagne Dame, Koning van het bos , Straattheater Water & Vuur, Pinokkio , Sjonnie en Anita, Winterfeeën, De houten speelgoedsoldaat , Accordeonist met Dwerg

Modern PierrotDeze prachtige act is zowel solo als in duo (marionette te boeken).
Vraagt u gerust naar de vele mogelijkheden van deze act. Ook is een combinatie mogelijk om Pierrot als hostingdame in te zetten.

Prijs: Op aanvraag


Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


VuurspuwsterDeze zeer spectaculaire vuurshow met of zonder jongleren is geschikt van o.a festivals, als ontvangstact, als afsluiting of als show op uw feest/bedrijfsfeest.
Ook is binnen mogelijk zolang het plafond aan de 4 meter hoogte voldoet.
Het kan met muziek en zonder muziek, ook is er een mogelijkheid dat deze show als mobiel/wandelend wordt ingezet.

Prijs: 2 of 3x 8 min binnen 2 uur of 1x 20 min met of zonder muziek op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

Bubblica

Bubblica’s mobiele zeepbellen straattheater brengt uw evenement tot leven!

Met de straattheater act van Bubblica brengen zij op onze unieke manier uw fantasie op hol. Laat u betoveren door de ongrijpbare realiteit van dit tijdloze spektakel!

De show is een zeer geschikte aanvulling op uw feest, festival, (bedrijfs-) evenement, bruiloft, en alle andere speciale gelegenheden. Zij bieden vermaak voor grote en kleine groepen mensen, jong en oud.

 Tijd krijgt een ander perspectief, ruimte wordt op speelse wijze bespeeld, even lijkt de wereld alleen maar te bestaan uit de ongrijpbare schoonheid van de zeepbellen.

Het verhaal achter het straattheater

In een ver, ver zonnestelsel, bevindt zich een planeet gehuld in een zeepbel. De bewoners van deze planeet, van het ras Creatura Bubblicea, hebben hun gehele leven de taak deze zeepbel in stand te houden.

    Als deze bel kapot zou gaan, zou leven op deze planeet onmogelijk zijn.

In de afgelopen eeuwen is een van de basisgrondstoffen van het sop schaars geworden. Een aantal van de Bubblicei werden door de belangrijksten van hun planeet op expeditie gestuurd. Op zoek naar een specifiek materiaal om hun atmosfeer mee te beschermen. Decennium na decennium, lichtjaar na lichtjaar, reisden zij. Iedere planeet die zij tegenkwamen deden zij aan. Over de tijd verbeterden zij hun techniek, en reisden vaak af terug naar huis om hun ontdekkingen te demonstreren. Maar keer op keer moesten zij verder op zoek.
Het onderzoeksteam van Bubblica hoopt hier op aarde een doorbraak te maken. Zouden zij vinden wat zij zoeken?

De twee spelers brengen met hun mobiele voertuig een performance van ongeveer 30 minuten, wat met een muziekstuk een op zich staande voorstelling is.
 
Daarnaast is ook een walking act te boeken, waarbij de spelers rondlopen met hun voertuig om op diverse plekken een kleine show te geven bijv 3x 30 min binnen 4 uur.
 
Beide shows zijn meerdere malen op een dag in te plannen.

Prijs: door de meerdere mogelijkheden op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

Halloween Complete shows!

Wij kunnen complete levende spookhuizen en parade wagens leveren voor uw Halloween of ander griezelfeest.
Op de paradewagens of op de grond spelen zich complete scene's af. Op maat in goed overleg te leveren!
Geen enkele andere griezelshow zal dit gaan overtreffen....

Prijs: spookhuis, grondanimatie, steltloper, levend spookhuis, paradewagen op aanvraag

Gezien de vele mogelijkheden van deze zeer brede diensten gelieve contact op te nemen met AZ-Boekingen.

Terug naar boven

Dance actsComplete dansshows van gogo, Latin t/m Freestyle. Bij AZ-Boekingen boekt u ervaren en hoogopgeleide dansers en danseressen.

Prijs: 4x 10 min binnen 4 uur op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar boven

Slijptol actSlijptolact met een Rock randje!
Bij deze gitaarvituozen vliegen de spetters er niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk vanaf.

Prijs: 2x 8 min binnen 2,5 uur solo 425,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar boven


Éénwielfietseréénwielfietsen is een superleuke aanvulling voor uw evenement! Er zijn mogelijkheden dat de fietser(ster) gaat vuurspuwen en/of jongleren.

Prijs: 3x 20 min binnen 3 uur 375,- vuurspuwen en/of jongleren meerprijs op aanvraag excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar boven

StripfigurenDeze schattige stripfiguren zijn één en al gezelligheid! Deze schatjes hebben een hoog knuffelgehalte en zijn breed inzetbaar bijv tijdens parades.
Ook is er een mogelijkheid in combinatie met een cyberclown!

Keuze uit: Beer, Eland, Hond, Kat

Prijs: 4x 40 min binnen 4 uur 350,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar boven


Karikaturist-SneltekenaarMet gevoel voor humor en een bijzonder opmerkingsvermogen, tekent hij snel en frappant een gelijkend karikaturaal portret die meer laat zien dan alleen een grappige tekening. Zijn unieke tekenshow is een interactie met het publiek en een onvergetelijke belevenis!

Prijs: 2 uur 795,- 3 uur 875,- 4 uur 975,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar boven

Nostalgische melodie


Afgelopen jaren is Michiel druk bezig geweest met het opknappen van dit Delfts blauwe draaiorgeltje. Nu hij eindelijk trots mag zijn op dit sierstuk, gaat het toch nog mis.

In deze straattheater act probeert hij samen met het publiek zijn orgeltje weer draaiend te krijgen. Wanneer dit uiteindelijk lukt is het resultaat verbluffend: niet alleen komt er een prachtig geluid uit het orgel, ook de Delfts blauwe poppetjes beginnen te dansen op hun klompjes..

Een theaterstuk van 5-10 minuten waarbij het publiek wordt meegenomen in een nostalgisch sprookje.

Prijs: 3 personen binnen 5 uur 4x 30 min 1250,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Mixie Mini Band
Verbaasde gezichten, vele glimlachen, vele foto’s en dansende mensen! Dát is wat er gebeurt wanneer de Mixie Mini Band aan komt rijden! Straatmuziek op zijn best…

op dit gezellige rode wagentje, wat eigenlijk een héle grote trommel is, zitten vele instrumenten gemonteerd, zoals bekkens, trommels, sambaballen, toeters, bellen, ratels, washboard en kazoos! De bestuurder speelt op zijn accordeon gezellige deunen en wordt ondersteund door een geluidsinstallatie die mooi weggewerkt in het wagentje verstopt zit!

Dit rijdende eenmansorkestje gooide al hoge ogen op menig braderie, markt, theaterfestival en winkelcentrum, maar kan natuurlijk ook ingezet worden als het ultieme promotiemiddel voor uw zaak, of begeleiding van een (kinder) optocht!

Hij speelt zijn Mixie Mini Band in dagdelen van 4 aaneengesloten uren.

Prijs: 4 uur 650,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

 


Paashaas

Paashaas huren / Paas Entertainment

Pasen, het gevoel van lente! De temperaturen stijgen, de mooiste bloemen staan in bloei, iedereen wordt vrolijk door de gedachte dat de zomer zich nu toch écht aankondigt!

Het gezellige Paasfeest en de aanloop naar Pasen tovert winkelcentra om in gezellig versierder kleurrijke winkelgebieden. Een gezellig stukje muziek mag hierbij natuurlijk niet ontbreken… Om dit laatste stukje van de puzzel in te vullen, kunt u bij ons de gezellige muzikale Paashaas huren!

Paashaas met draaiorgel of accordeon

In de aanloop naar de gezellige Paastijd hebben we gezellige Paas-acts ontwikkeld. De Lieve Paashaas met draaiorgel, welke de leukste en vrolijkste liedjes speelt en daarbij  natuurlijk iets lekkers uitdeelt aan de kleine bezoeker!

De Paashaas met zijn mooie accordeon, die al spelend rondloopt door uw winkelcentrum of promenade, markt, braderie met de bekendste (kinder) liedjes een glimlach op ieders gezicht tovert. Natuurlijk heeft deze muzikale haas een mandje met lekkere paaseitjes bij zich, welke hij uitdeelt aan het kleine publiek.

Muzikale Paashaasduo

In de verte hoort u een orkestje spelen. Naar mate u dichterbij komt zit u deze gezellige Paashazen met accordeon en slagwerk en komt u er achter dat het Boerenkapel-geluid geproduceerd wordt door slechts 2 muzikanten! Muziek met een grote grijns, want wie blijft er nu chagrijnig bij het zien van deze vrolijke Paashazen? 

Alle Paas-acts zijn akoestisch en mobiel, en verplaatsen zich telkens tussen het publiek in het (winkel) centrum. Óók dat leuke winkeltje wat nét buiten het centrum ligt, maar wél mee betaalt aan de activiteitenpot van de ondernemersvereniging wordt bezocht!

Wij wensen u alvast een gezellig Paasfeest toe!

Prijs: Solo of duo op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven

Bloemen animatie
Een animatie act die graag de bloemetjes buiten zet!

Deze sprankelende typetjes in bloemenstijl laten het publiek een keuze maken uit verschillende VergeetZEniet bloemetjes;

De ‘zoete bloem’ (iets te snoepen), de ‘uitvoerende bloem’ (een kleine performance als in een liedje), de ‘warme bloem’ (een warme knuffel) en niet te vergeten de ‘herinneringsbloem’ (Polaroidfoto).

Kortom deze speelse animatie draagt bij aan succes op iedere gelegenheid; de dames zorgen er dan ook gegarandeerd voor dat je ‘ZE niet vergeet’!

Prijs: 2 personen 4x 40 min binnen 5 uur 850,- excl reiskosten en 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

KermispaardjeEen antiek kermispaardje met daarop een beeldschone dame die oud-Hollandse liedjes live voor haar publiek zingt.
Zij rijdt gezellig rond op haar paardje en zingt welbekende liedjes van o.a. Willeke Alberti & Wim Sonneveld.

Uiteraard is het geluid verstrekt waardoor het publiek hier in volle teugen van kan genieten.
Deze act is dan ook een plaatje om naar te kijken en een nachtegaal om naar te luisteren.

Prijs: 1 persoon 3x 40 min binnen 5 uur 795,- excl. reiskosten en excl. 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

Hosting & Hospitality


Iedereen wil graag zijn of haar gasten op persoonlijke wijze ontvangen of een eigen boodschap meegeven.
Helaas ontbreekt u hier vaak de tijd voor. Of is uw publiek gewoon té omvangrijk. Of het nu gaat om een feestelijke verwelkoming van gasten, het meegeven van informatie bij uw promotie of beursstand, of pure product en brand-promotion (flyeren, promoteams,....) : onze bekwame en tot in de puntje verzorgde host en hostesses ontvangen uw gasten zoals u het persoonlijk ook zal doen. Hét visitekaartje voor uw bedrijf!
Inzetbaar voor o.a. beurzen, congressen, seminars, productlanceringen, personeelsfeesten, winkelopeningen, pr-events, roadshows, festivals, field marketing, goodybags en flyeren.

Heeft u speciale kleding wensen? Laat het ons weten want zo goed als alles is op maat te leveren in goed overleg.

Prijs: Per 4 uur inzetbaar op aanvraag i.v.m. de vele mogelijkheden

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


De Koffiedames

Voor een zuivere koffiebeleving!
De Koffiedames zijn inzetbaar als duo of solo, met of zonder 'mobiel terrasje'.Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Tarot

 

Trakteren op inzichten en voorspellingen
Trek in een portie mystiek en spiritualiteit? Trakteer uw gasten eens op antwoorden, inzichten en voorspellingen. Sonali's tarot staat garant voor bijzondere momenten en ontmoetingen.

 

Wat is tarot?
Het klassieke tarotspel telt 78 kaarten: 22 kaarten met een sterk archetypische afbeelding vertegenwoordigen de grote thema's uit het leven (Grote Arcana) en 56 kaarten symboliseren gewone personen en alledaagse gebeurtenissen (Kleine Arcana). Tarot komt van pas bij vragen over liefde, werk, relatie, persoonlijke ontwikkeling, maar ook als middel om inzicht in jezelf te krijgen. Tarot spiegelt datgene van jezelf wat je niet ziet en geeft je een kijkje in je mogelijke toekomst (dat wat je toe-komt).

Serieus en luchtig
Sonali's tarot-deck is getekend door de tand des tijds. De kracht van deze ervaren lezeres is dat zij de kaarten zo interpreteert dat het tot inzicht en bewustwording leidt. 'Je kunt richting geven aan de toekomst als je het vraagstuk of de situatie ontrafelt en bereid bent om naar jezelf te kijken', verklaart zij met een mysterieuze glimlach. Tarot kan een gevoelige snaar raken. Maar een 'consult' van Sonali hoeft geen bloedserieuze aangelegenheid te zijn. Zij verstaat de kunst om situaties met een grap of kwinkslag een luchtige wending te geven.Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

 

Mobiel Casino

Gezellig entertainment troef bij deze tafeldames!

De Hartendames zijn inzetbaar als Mobiel Casino, Kaartspelletjes act, Casino act, Kansspel act en als act op maat.Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

 

Terug naar boven


Signoras Amarosas

Brengt een oprechte ode aan liefde en geluk!
Signoras Amorosas zijn als solo of duo te boeken. En inzetbaar als Culinair entertainment, als Liefdespost act en als Complimenten act, als Valentijns act, als Kerst/Nieuwjaars act en als act Op Maat...
Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Les Deux Josephine

Toasten op de liefde, het geluk... 
Les Deux Josephines kennen de overtreffende trap van gastvrij en feestelijk. Waar wilt u op toasten?
Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

 

Hemelse Dames

Daar raakt iederéén van in de wolken! 
De Hemelse Dames zijn solo of duo te boeken. En inzetbaar als Zomerse/Lente Act, als Culinaire act, als Complimenten act, als Valentijns act, Kerst/Nieuwjaars entertainment en als Act op Maat...
Prijs: solo of duo op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Fabiola's Culinette

Natuurlijk Genieten!
Fabiola is inzetbaar als Culinaire entertainment, mobiele Soep-bar, Smoothie-bar, Salade-bar, als Informatieve act en als act op Maat.Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven
De Amorosas

Met liefde voor het leven!
De Amorosas zijn inzetbaar als Culinair entertainment, als Liefdespost act, als Complimenten act en als act op Maat.
Prijs: solo of duo op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar boven


Nieuw ! Professionele Sneeuwpop

Professionele Sneeuwpop

Wilt u een wandelende sneeuwpop die ook nog eens rap van tong is en gezellige praatjes maakt?
Dan is deze professionele sneeuwpop echt iets voor uw kerstmarkt of ander winterevenement!

Prijs: 4 uur 800,- exlusief reiskosten en excl 6% btw (2 sneeuwpoppen is ook mogelijk)

Optie of boeken? info@azboekingen.nl

Terug naar boven

Kerstman Mascotte

Kerstman Mascotte

Deze leuke Kerstman vermaakt uw bezoekers. Hij geeft kinderen een handje en kan iets lekkers uitdelen.

Zo komt het publiek helemaal in winterse sferen!

Prijs 1, 2 of 3 uur: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Klassiek (Straattheater)

Klassiek Straattheater

Deze porseleinen living statues komen rechtstreeks uit de 18e eeuw om hun publiek te laten genieten van de schoonheid
van toen.

Ze zijn charmart en stiekem erg dol op elkaar. Deze straattheater act is zowel mobiel als op een vaste plek in te zetten.

Prijs: 3x 40 min binnen 4 uur 795,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Sneeuwwitje

Sneeuwwitje

Sneeuwwitje en haar dwergen, maar ze telt er maar 6! Waar is nummer 7? Aan het publiek om mee te zoeken!

Ondertussen wil ze ook een hap nemen van de lekkere rode appel, maar is dat wel verstandig? Of deze straattheater act nu kinderen of volwassen moet aantrekken; deze living statue is leuk voor iedere leeftijdsgroep.

Prijs: 3x 40 min binnen 4 uur 475,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


De Schipper

De Schipper

Een verweerd koper beeld die in volle triomf achter zijn roer staat. Hij houdt alles goed in de gaten en vaart altijd de juiste koers.

Dit levende standbeeld won het diploma Esthetiek op de WK living statues 2010, categorie professionals.

Prijs: 2x 40 of 3x 40 of 4x 40 min op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

 

De Tovenaar

De Tovenaar

Deze oude Magiër is afkomstig uit een sprookjeswereld.
Compleet met zijn toverstaf en glazen bol betoverd hij jong en oud. Af en toe tovert dit levende standbeeld ook rook uit zijn sokkel.

Prijs: 3x 40 min binnen 4 uur 475,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar bovenJuffrouw Theepot

Juffrouw Theepot

Een vrolijke madame die iedereen met haar warmte en openheid verwelkomt voor een grandioos kopje thee.

Prijs: 3x 40 min binnen 4 uur 475,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven
Mimespeler

Mimespeler

Kenmerk: Fascinatie & Verwondering
Categorie: Animatie Acts; Kindertheater; Straattheater
De Mimespeler is een traditionele mime act waarbij de speler geen gebruik maakt van spelattributen... 
Louter gebruik makend van zijn mimiek en beweging creëert hij een spel, dat afgewisseld door verschillende spel technieken en disciplines zoals het spiegelen, gefragmenteerde bewegingen, slowmotion en een expressief beeldend vermogen, tot een boeiend geheel wordt gemaakt.. 
De interactie met het publiek en de beeldende verhalen welke de mimespeler telkens weer ten uitvoer brengt, maken dat het publiek gefascineerd blijft door zijn spel en menig kijker of toeschouwer zal dan ook verleidt worden tot actieve deelname in dit beeldende geheel vol van verrassingen...

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar boven

Mime Duiveltje

Mime Duiveltje

Kenmerk: Humor, Fascinatie & Verwondering.
Categorie: Straattheater; Animatie Acts
Het duiveltje is een traditionele mime/animatie act. 
Prikkelend, verleidend en uitnodigend vindt hij zijn weg tussen de gasten en door de interactie zal menig kijker of toeschouwer dan ook verleidt worden tot actieve deelname aan het spel. 
Louter gebruik makend van zijn mimiek en beweging creëert hij een spel, dat afgewisseld door het spiegelen, gefragmenteerde bewegingen, slowmotion tot een boeiend en afwisselend geheel wordt gemaakt. 

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


De Marionette

De Marionette

Kenmerk: Fascinatie - Verwondering
Categorie: Dans en Bewegingstheater; Animatie Acts; Kindertheater; Straattheater; Voorstellingen en Openingsacts; Steltentheater
Een combinatie van klassiek ballet en pantomime. 

De marionette speler komt met zijn kist aangelopen. 
Met grote trage passen beweegt hij zich voort. 
De spanning stijgt, het publiek wordt stil. 
Dan opent de speler de grote kist 
en haalt trots zijn meest geliefde speeltje 
'de marionette' tevoorschijn. 
Het frivole stel beweegt zich door de ruimte. 
Het mooie popje danst in het rond. 
Hup, op haar spitzen de hoogte in en dan weer op de grond. 
Door middel van haar fraaie bewegingen bespeelt ze het publiek. 
Een zachte streling. 
Een lief gebaar. 

De act wordt ondersteund door harp muziek. 

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Mediterende Buddha

Mediterende Buddha

Kenmerk: Fascinatie - Verwondering.
Categorie: Levende Standbeelden; Straattheater;
In een diepe meditatie verzonken 
en begeleid door de klanken van de sitar 
verrast hij zijn gasten zo nu en dan door hen zijn 
waardige blik te gunnen en plotseling te verwonderen 
met zijn klaar klinkende bel... 

De act kan worden aangevuld met verschillende decoratieve 
elementen en de discipelen welke hem telkens omringen 
brengen een vrolijk bewegend en dansachtig spel...

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar bovenRenaissance in Goud

Renaissance in Goud

Kenmerk: Fascinatie - Verwondering
Categorie: Levende Standbeelden; Animatie Acts
Deze Dame en Heer voelen zich op iedere plek in hun element. 
Op hun sokkels, in hun decoraties op een podium of als animatie act tussen de gasten. 
Zij spelen een frivool spel van fraaie bewegingen en non-verbale interactie 
en fixeren telkens weer in tot de verbeelding sprekende poses... 
Door kleine aanpassingen zijn beide beelden ook als 
Venetiaanse beelden inzetbaar..

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl


Terug naar boven

Rococo in Zilver

Rococo in Zilver

Kenmerk: Fascinatie - Verwondering
Categorie: Levende Standbeelden; Animatie Acts; Dans en Bewegingstheater
Deze twee zilvergekleurde klassieke figuren zijn als 
ontvangst act op sokkels, in een levend schilderij, als animatie act 
of op een podium met decoraties als tableaux vivant inzetbaar. 

Als animatie act maken zij gebruik van typische bewegingspatronen 
en vormen zij een afgewisselend spel van fraaie beweging en fixatie.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar bovenDuo de Wit

Duo de Wit

Kenmerk: Humor - Fascinatie - Verwondering
Categorie: Levende Standbeelden; Dans en Bewegingstheater; Animatie Acts; Straattheater; Kindertheater
Deze bij-de-tijdse figuren passen in ieder hedendaags decor. 
Een drukke winkelstraat. 
Een etalage. 
Op hun sokkels in een zaal. 
Gewoon ergens bij de ingang voor de ontvangst van de gasten. 
Op een bühne setting met decoratieve elementen. 
Of als animatie act tussen de gasten. 
Een perfecte eyecatcher voor beurzen en/of productpresentaties. 

Dat hun verhaal niet over rozengeur en maneschijn gaat 
mag wel blijken uit de beslommeringen en bezigheden gedurende 
hun verblijf. 
Mr de Wit is doorgaans nogal druk met zichzelf maar na een aantal vermoeiende pogingen van Mevr de Wit lukt het haar dan toch dat ze gezamelijk iets gaan ondernemen. 

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar bovenDe Witte Wezens

De Witte Wezens

Kenmerk: Fascinatie - Verwondering
Categorie: Dans en Bewegingstheater; Animatie Acts; Straattheater; Kindertheater; Voorstellingen en Openingsacts
Laat je beroeren door de lichte aanrakingen van dit gevederde stel. 
Zij bewegen zich luchtig en licht door de ruimte en zoeken contact met de gasten met een knipoog een zachte streling of een lief gebaar. 
De act ademt een liefelijke en mysterieuze sfeer uit. 
De Witte Wezens zijn op een podium, als tableaux vivant en 
als mobile animatie act inzetbaar... 

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar bovenEgyptian Fantasy

Egyptian Fantasy

Kenmerk: Fascinatie - Verwondering
Categorie: Levende Standbeelden; Dans en Bewegingstheater; Straattheater
Deze goud gekleurde Egyptische beelden hebben een nauwe 
verwantschap met de dochters van Achnaton en Nefertite. 
Achnaton was de farao van de Zon en zijn vrouw en dochters stonden 
bekend om hun creatieve talenten en uitingsvormen. 
De beelden stralen schoonheid, kracht en perfectie uit. 
Inzetbaar als ontvangstact of als poortwachters bij de entree. 
De beide Egyptische beelden vormen een onderdeel van de 
nieuw te vormen ‘Egyptian Fantasy’.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar bovenWiggle Waiters

Wiggle Waiters

Kenmerk:

Fascinatie - Verwondering

Categorie:

Dans en Bewegingstheater; Animatie Acts; Steltentheater; Functioneel Theater

Deze stijlvolle obers op stelten met zwevende dienbladen of banier zijn verkrijgbaar in een klassieke of moderne uitvoering. 

Een perfecte eye-catcher voor beurzen en productpresentaties.

Uw tekst of logo op de ballon of banier? 

Perfect voor het serveren van een kleine amuse of tussendoortje.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl


Terug naar boven


Clown JongleurDeze veelzijdige Belgische acrobaat-jongleur-entertainer voelt zich als klassieke

witte pierrot volledig op z’n gemak als hij over straten en pleinen ‘jumpt’.
Op zijn powerskips gaat het lopen en springen (‘fly-jumpen’) in een extreme stroomversnelling,
maar telkens zodra hij even stilstaat (hij zoekt voortdurend naar publiek en toeschouwers) pakt hij
zijn kegels en jongleert daar lustig mee op los. Tussendoor maakt hij enorme zeepbellen (als er niet te veel wind staat..)
wat eveneens een geweldig schouwspel is voor jong en oud.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar bovenPinokkio in WinterlandDeze straattheater act brengt het sprookje van Pinokkio in winterse sferen.
Gepetto leert Pinokkio lopen over sneeuw en ijs. Hij maakt kennis met alle mensen op straat.
Als Pinokkio maar niet gaat liegen, anders struikelt hij nog over zijn eigen neus!


Deze straattheater act is:
- leuk voor kinderen en volwassenen.
- zeer interactief doordat het verhaal van Pinokkio
  bekend is bij het publiek.


Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar bovenButler op Stelten


 

De butler op stelten zorgt voor een bijzonder ontvangst. Hij loopt graag met uw gasten mee, om de weg te wijzen. 
Deze butler kan mensen op een leuke manier verwelkomen, iets uitdelen of op de hoogte brengen van het programma.
 

Als u deze butler steltenloper inhuurt zorgt hij voor:
- Een super gezellige en vrolijke sfeer.
- Een uniek ontvangst van uw gasten.
- Een originele manier om gadgets of flyers uit te delen.

Prijs: 1 uur 295,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Hoffelijke Picollo'sWilt u twee picollo's inhuren als ontvangst act? Dit zijn wel twee hele hoffelijke picollo's.
Ze strooien met complimentjes, zijn zeer behulpzaam en ontvangen uw gasten op nette en vriendelijke wijze.

Prijs: 1 uur 350,- excl reiskosten en excl 6% btw
        2 uur 575,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Nieuw ! Rijd de passieEen vuurspuwende achtcilinder, gegoten in vol Duits maatwerk dat alleen het allerbeste toelaat.
Een auto die geboren is uit de racerij en het Quattro systeem dat zich al tal van jaren heeft bewezen.
De 420 paardenkrachten brengen de auto in rap tempo van 0 naar 300 kilometer per uur, geheel zonder problemen.
Van binnen en buiten is de auto afgewerkt met carbon fiber, opties en leder die men alleen tegenkomt in echte exclusieve
sportwagens. 
De doordachte technologieën van Audi, zoals het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspentie, zorgen ervoor dat de
exoot de bochten aansnijdt waar menig auto van Italiaanse makelij van zou dromen. De Audi R8 is een hedendaagse vertoning
van Picasso met een rauw randje. Een meesterwerk die men van kleins af aan al boven het bed had hangen en waar men
's nachts over droomde.

Geniet daarom van uw eigen orkest in de achterbak van deze supercar en accelereer gauw naar de pakketten die wij aanbieden.
Wij geven u de keuze uit de onderstaande pakketten zodat u uw hoogtepunt van de maand kan bereiken met deze laagvlieger.


De autoritten zijn aan te raden voor: evenementen, trouwerijen, cadeau's, speciale gelegenheden, promotiedoeleinden en
als promotiewagen. Want wie zou er nou niet trouwfoto's willen hebben met een exclusieve Audi R8 op de achtergrond of
in James Bond-stijl naar een gala gebracht willen worden?

 
                                                                   
STAGE ONE
 
€255,-
 
 • 30 minuten rijden op zelf gekozen locatie
 • Begeleiding van een instructeur
 • Ideaal voor verjaardagen en gala's en steel de show!

 
STAGE TWO
 
€620,-
 
 • De supercar reserveren voor 4 uur
 • Extra uur reserveren kost €140,-
 • 100 vrije kilometers
 • Ideaal voor trouwerijen en evenementen
 • Pakket wordt op maat afgestemd


Prijs:
Zie boven en vraag naar de meerdere mogelijkheden op maat zoals eventuele fotografie etc.

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Nieuw ! Fire GirlsFire Girls verzorgen een dansshow met bewegende vuurbalijnen en attributen. Prachtig en sensationeel om te aanschouwen:
poi, waaiers en vuurvingers, show van ± 13 minuten.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Nieuw ! De Strijdkar van FuriaDeze boosaardige feeks maakt de straten en pleinen onveilig met haar strijdkar, getrokken door twee vuursoldaten
met brandende helmen. Soms stoppen ze onverwacht om wat herrie te schoppen, met elkaar, of met het publiek.
Altijd komt het vuur daar aan te pas.


Prijs: 3 acteurs, 4 uur (2 x 45 minuten)  € 1.895,00 
Het aantal spelers is uit te breiden (prijs op aanvraag)


Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Captain QrepDe kaperkapitein gehard door bulderende golven en bloeddorstige zeeslagen.De fijne kneepjes van het vak zijn hem
van jongs af bijgebracht. Niet alleen spelen met vuur en zwaarden, maar ook van dichtbij laat hij zien uit welk hout deze
piraat gesneden is. Spullen verdwijnen en verschijnen, speelt hij eerlijk of haalt hij alles uit de kast om vals te spelen?
Durft u de confrontatie aan ? Captain Qrep is een personage die staat voor de typische vermenging van (close-up)magie, 
theater en vermaak in thema.

Prijs: 3-4 uur 825,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Buikdanseres met of zonder slangEen bijzondere feestavond of  ‘s middags in het winkelcentrum een buikdanseres ! Men kan ook kiezen om samen met de danseres en een grote tropische slang op de foto gaan. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs: 1 x 30 minuten  -vanaf- € 495,00 excl. 6% btw, exclusief reiskosten

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Prinses Minima en Prins Willem AllesDit zijn wel twee hele leuke typetjes. Ze verschijnen op straat als leden van de koninklijke familie, maar ze worden door niemand herkend.
Dan moeten ze er zelf maar voor zorgen dat ze bekend worden……. Zij zullen voor een lintjes regen zorgen op locatie.
Met officieel moment, waarbij de ontvanger op Koninklijke wijze geëerd wordt

Prijs: 1 uur 395,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


WaarzegsterZwervend door Europa trekt Madame Rozalien met haar caravan door Europa. Met haar caravan leidt ze een zwervend bestaan.
Af en toe slaat ze haar bivak op. Soms wordt ze begeleid door haar broer Arpadion, die mooie melodieën speelt op zijn accordeon
en de mensen aanspreekt. Zigeuneract, Animatie en muziek…handelend, flirtend, liefdesliederen zingend en Hongaarse melodieen.. 
De verhalen en liederen klinken bij theaterfestivals, campings en waar dan ook mensen zijn. Met haar tarotkaarten geeft Madame
Rozalien de mensen inzicht in het leven. Maar, vooral zorgen Arpadion (muzikant) en Madame Rozalien, voor leven in de brouwerij
en kleuren het bestaan, wel of niet geassisteerd door mensen uit hun naaste zigeunerfamilie. Neem een kijkje in de caravan en u
bent sprakeloos…


Prijs:

Waarzegster                           4 uur  €    610,00
Waarzegster met Tarotbar      4 uur  €    685,00
Waarzegster met Caravan      4 uur  €    685,00

Waarzegster met muzikant     4 uur   €   995,00
idem met Tarotbar/muzikant   4 uur   € 1125,00
idem met Caravan/muzikant   4 uur   € 1125,00

Excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Nieuw ! Wandelend Dagboek
Loop je rond met een spannend verhaal dat je maar niet uit je hoofd krijgt of heb je net de liefde van je leven ontmoet?
Twee levensechte, charmante gastenboeken bieden uitkomst. Aan de hand van een grote strik zijn deze boeken te openen.
Pen in de hand en schrijven maar! Of je nu spannende avonturen beleefd hebt, je zielenroerselen of dichterlijke uitspattingen
kwijt moet, het papier is geduldig en het wandelend gastenboek zelf ook. Ze zijn ook een elegante aanwezigheid als gastenboek.
Bovendien is de performance zeer geschikt om publiek/genodigden een vraag te stellen over een bepaald onderwerp.
Het is een leuke manier om interessante informatie (meningen of ideeën) te verzamelen. 
De titel op de gastenboeken wordt aangepast met de naam van uw evenement. De teksten worden desgewenst gepubliceerd
op de Facebookpagina van het event of overhandigd aan de organisatie.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Haring MeisjesLaat u bedienen door Nederlandse haring meisjes!
De combinatie van hun stralende lach en adembenemende kostuum, zal zorgen voor een originele interactie bij binnenkomst of als
entertainment tussendoor.


Prijs:
1 meisje 4 uur (3x 45 min) 600,- excl 21% btw en excl reiskosten

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Nieuw ! Slangendanseres met professionele fotograafNiet iedereen maakt even een exotische verre reis of vakantie,  laat staan dan men samen met een wild beest of reptiel (slang)  op de foto gaat. Met deze proffesionele slangen-danseres kunt u ook op de foto door er gewoon naast te gaan staan, of u doet de slang om u nek om samen met de danseres op de foto te gaan. Daarvoor hoeft u slechts voor het decor te gaan staan (of zitten) die speciale achtergronden heeft.

Op publieksevenementen ervaren gefotografeerde personen maar ook omstanders dit als uniek entertainment. De Funfotograaf  beschikt over een groot bestand van originele achtergrondfoto’s voor diverse thema’s. Indien gewenst kan dit aangevuld worden met kleding en accessoires. De creatieve mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. De opdrachtgever ontvangt alle gemaakte opnames op CD-rom en/of (vlugger) via Wetransfer.com  De foto’s kunnen gepubliceerd worden op Facebookpagina’s. Ook is het mogelijk om tijdens een evenement de foto’s zeer snel te printen (= meerprijs). In minder dan 18 seconden rolt en kant-en-klare glossy foto (13 x 18 cm) uit de printer en is meteen droog. Voor reclame- en marketing doeleinden kan een logo en/of tekst worden mee geprint.

Het aantal foto’s (digitaal) is onbeperkt !  

Prijs: Duur 2 x 40 min. te samen met slangenvrouw + 2 uur solo mobiele fotograaf vanaf  975,00

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven
 

Nieuw! Voetlezer Sole to SoulSchoenpoetser 'Girham Ashram uit Oezbekistan' leest uw ziel in uw zool.  Hij ziet hele waarheden in halve zolen en omgekeerd. Keuzes en kruispunten in uw leven tekenen zich af in uw profiel. Loopt u de kantjes er wel eens vanaf; staat u regelmatig op uw strepen of loopt u teveel op uw tenen? Toon hem uw zool en hij vertelt u hoe u op aarde staat.    

In een paar maanden tijd is deze act al tientallen keren verkocht, omdat het zoveel meer is dan alleen een theateract.
Iemands voet is de aanleiding om het te hebben over: 'Hoe staat u eigenlijk in het leven?
Het resultaat: koddige, Margreet Dolman-achtige gesprekken over hoop, twijfel, ambitie en idealen in tijden van crisis.    
Behalve vermakelijk, kan deze act ook een grappige manier zijn om een gesprek bij medewerkers los te weken over een thema dat speelt binnen een bedrijf.   
Op het bevrijdingsfestival Roermond ontlokte deze act humoristische gesprekken over (on)vrij zijn, het Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking gebruikte de act om studenten aan het denken te zetten over hun idealen. Girham kan niet wachten om uw voeten te lezen! 

Prijs: 4 uur 550,- exclusief reiskosten en excl 6% btw
Prijs: Een hele dag op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


HartendievenTwee nostalgische wit geklede Hart Veroveraars; het is net of ze een echt porseleinen sprookje vormen. Samen laten ze hun publiek genieten van de schoonheid uit de Franse cultuur. Hartelijk welkom ! zeer fraai entree entertainment!

Prijs: 2 sets van 40 min 3 sets van 40 min of 4 sets van 40 min op aanvraag.

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Lady FlowersLady Flowers is een prachtige dame, kleurrijk en vol met bloemen. Met haar bloemenmandje tovert ze u naar een andere wereld, waar alles mooi en vrolijk is. Zeer fraai entertainment !  

Onderstaande gages zijn excl. 6% btw en exclusief reiskosten € 0,25 vanaf Dongen (Br)

Prijzen:
 

2 sets van  40 minuten  (3 uur)    € 560,00
3 sets van  40 minuten  (4 uur)    € 590,00
4 sets van  40 minuten  (5 uur)    € 625,00


Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Champagne GirlsPrachtige ontvangst-act waarbij de dame in één van bovenstaande gewenste dress uw voorziet (of door haar assistente) van een heerlijk glas champagne/prosecco.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Champagne DamesEen opvallend geklede hostess serveert vanuit de Champagne Ring een welkomstdrankje geserveerd in champagne of wijnglazen. Deze komen te hangen in de ring (speciale glazen is niet vereist). Met een kleine aanpassing kan de hostess tevens amuses serveren vanuit dezelfde ring in mooie amusebakjes. De kleding kan volledig aangepast worden op de wensen van de opdrachtgever.

 • Hapjes of drankjes worden op een verrassende en charmante wijze geserveerd.

 • De Ring is tevens geschikt voor het debrasseren van glazen of amusebakjes.

 • Amusebakjes worden bijgeleverd door het model (serveerster)

 • Styling is volledig aanpasbaar aan het evenement.

 • De prijs van de Champagne of Amuse Ring is gebaseerd voor 2 uur speeltijd.  Het bedrag is inclusief het model, standaard styling en de vervoerskosten binnen de Randstad. (exclusief visagiste). Een extra werkuur bedraagt  € 50,00 ex.btw. Reiskosten buiten de Randstad zijn € 0,39 per kilometer (h/t) en daarbij geldt tevens een reisduur toeslag van € 20,00 per uur.

Prijzen:  1 persoon   € 725,00 exclusief 21% btw.

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Draaimolen Nostalgisch


Het nostalgische “Kindercarrousel” is een draaimolen voor de allerkleinsten die biedt plaats aan maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Met zijn nostalgische uitstraling en op- en neergaande paarden is het een belevenis voor de kinderen, maar zeker ook voor de volwassen die dit aanschouwen. Werkelijk een plaatje voor uw kinderfeest, kerstmarkt of historische jaarmarkt. Door de snelle op- en afbouw (45 min) is deze makkelijk in te zetten voor een dagdeel (bijv. kinderdagverblijf)  Afmeting : 3,5 m. diameter, Transporttoestand: H=3,5m., B=2,35. Onderstaande gage is exclusief btw, en exclusief reiskosten & transport ad. € 0,50 p/km vanaf Bergen NH. 

Prijzen: 3 uur  € 625,00 (elk extra uur € 125,00)

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven
 


Hollandse meidenTwee nostalgische dametjes; het is net of ze van echt Delfts blauw porselein zijn. Samen laten ze hun publiek genieten van de schoonheid uit de Hollandse cultuur. Hartelijk welkom ! zeer fraai entree entertainment Gages zijn exclusief 6% btw, exclusief reiskosten € 0,25 vanaf standplaats . 

Prijzen: 2x 40 min 3x40 min of 4x 40 min op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Vuurfreak
Vuurspuwen, vuurvreten, vuurjongleren, vuuranimatie… omdat deze vorm van entertainment niet geheel zonder gevaar is (hij zorgt dat zijn publiek op gepaste afstand blijft staan) worden zijn magische vuuroptredens hoog gewaardeerd. Vuurartiesten hebben nu eenmaal iets mystieks en als zijn performance in het duister plaatsvindt, dan geeft dat sowies een extra lading door het enorme kontrast. Ook zijn act met vuurbal slingeren (aan een ketting) behoort tot de mogelijkheden.

Prijzen:

4 uur  (4 shows van ± 15 à 20 min)  585,00 excl.6% btw, excl reiskosten

Optie of Boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven

De Verschrikkelijke MendoziesAlfredo en Marini Mendozie zijn de echte krachtpatsers uit een oud circusgeslacht , fakirs pur sang. Mensen van vlees en bloed, maar vooral van spieren. Zij kennen geen angst, zij voelen geen pijn. Deze artiesten dagen iedereen uit voor een bloedstollende krachtmeting. Met authentiek kermisvermaak staan zij hun mannetje met een spannende en humorvolle fakiract. Een uitzonderlijke show met glas, vuur, messen, stenen en een elektrische grasroller voor een publiek met stalen zenuwen. U ziet ook twee mannelijke ego’s in een hilarische race om de hoogste plaats op de apenrots. Een race waarin het publiek  genadeloos wordt meegesleurd.  Authentiek kermisvermaak, indrukwekkend en dolkomisch. Een goede afloop is niet gegarandeerd. Deze voorstelling kan binnen of buiten, met of zonder vuur worden gespeeld. Een ideale straattheateract of een spectaculair onderdeel van een feest. Duur van de voorstelling: 40 minuten, eventueel verdeeld in 2 blokken van 20 minuten.

Prijzen: Op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Flamenco
Kenmerk: Fascinatie - Verwondering

Categorie: Levende Standbeelden; Dans- en Bewegingstheater; Straattheater

Dit betreft een combinatie van stand-still en danstheater 
Begeleid door typische gitaar akkoorden, en het geluid van de cajun 
ontstaan er tekens kleine tafereeltjes. 

Beide figuren staan bewegingsloos op hun sokkel. 
Een gitaarakkoord weerklinkt in de ruimte. 
De danseres maakt een sierlijke beweging. 
Weer klinkt er een gitaarakkoord 
Beide figuren komen nu tot leven. 
De gitaar speler zet zijn gitaar terzijde en bereidt zich voor. 
De danseres kijkt hem uitdagend aan. 
Er ontstaat een muzikaal vraag antwoord spel tussen het voetenwerk van de danseres en het percussieve spel van de cajun speller. 
Door middel van hun fraaie spel en bewegingen bespelen zij het publiek. 
Wanneer de beide figuren weer tot stilstand komen weerklinkt het slotakkoord. 
Beide spelers staan weer gefixeerd in hun sierlijke pose, net als in aanvang, alsof er niets is gebeurt..

Prijs: solo 3x 40 min (binnen 4 uur) 575,- excl reiskosten en excl 6% btw
Prijs: duo 3x 40 min (binnen 4 uur) 975,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar bovenElvira op stelten


 

Kenmerk: Fascinatie - Verwondering

Categorie:Dans en Bewegingstheater; Animatie-acts; Straattheater, Steltentheater

Glinsterend wit en krachtig in hun kwetsbaarheid. 
Een spoor van licht, liefde en vreugde achterlatend. 
Laat je raken door hun ontwapenende en verzachtende aanwezigheid. 
2 steltenloopsters op 100 cm 

Als animatie act 
De afzonderlijke figuren dansen letterlijk tussen het publiek. Zij maken al dansend contact op spelende wijze.
En creëren zo een luchtige en aangename sfeer.Dans en animatie samengebracht tot een unieke combinatie. 

Als ontvangst act 
De gasten worden op betoverende en vriendelijke wijze ontvangen. 
Glinsterend wit en krachtig in hun kwetsbaarheid.
Een spoor van licht, liefde en vreugde achterlatend. 
Laat je raken door hun ontwapenende en verzachtende aanwezigheid. 

Deze mysterieuze figuren spreken via beweging over vreugde,  schoonheid en ontroering. 
Zij creëren een ruimte van licht, liefde en passie. 
Beweging creëert de magie. 
Zij weven webben van creatie kracht. 
Iedere ontmoeting is een magische ontmoeting. 
Zij voelen en laten stromen.

Prijs: solo 3x 40 min (binnen 4 uur) 575,- excl reiskosten en excl 6% btw
Prijs: duo 3x 40 min (binnen 4 uur) 975,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Haagse Fotograaf (nieuw!)Met zijn zelf gebouwde nostalgische camera kan de nostalgische Haagse fotograaf zich over uw kerstmarkt of winkelcentrum verplaatsen. Zijn verschijning geeft een prachtig cachet aan de december feestvreugde. Uiteraard heeft hij wat rekwisieten in zijn koffer bij zich, en wordt daarbij geassisteerd door een charmante assistente. alle digitaal gemaakte foto's worden daags na zijn optreden verzonden (aantal onbeperkt) per We transfer. Zodat ze op alle mogelijke sociale media kanalen geplaatst kunnen worden en natuurlijk erg leuk als kerstkaart.

Prijs: 4 uur 675,- excl reiskosten en excl 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar bovenDer Rudi (Animatie act)Deze klungelige volle achterneef van een foute drinkende skileraar brengt ook dit jaar weer een bezoek aan zijn Nederlandse familie. Zodra het gaat sneeuwen veranderd deze agrische Milka koeien-hork niet in een slikke winterkoning, maar hij weet in zijn lederhosen wel alle vrouwen om zijn vinger te winden. Deze animatie act kan met meerdere acts gecombineerd worden. Vraagt u gerust naar de vele mogelijkheden!

Prijs: 4 uur 1 acteur 620,- excl reiskosten en 6% btw
Prijs: 4 uur 2 acteurs 1075,- excl reiskosten en excl 6% btw (deze act is ook mogelijk in meerdere varianten met de onderstaande act)


Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Skileraar Gunther (animatie act)Skileraar gunther is helemaal de weg kwijt. Wegens klimaatveranderingen en opwarming van de aarde is hij wandelend vanuit de Alpen in Nederland beland. Tijdens zijn hoogtijdagen was Gunther een geliefde skileraar hetgeen niets met zijn uiterlijk te maken had. Gunther is simpelweg een vrolijke amaibele Oostenrijker (animatieacteur) en een echte allemans vriend die met Jan en alleman een gezellig praatje wil maken. Erg geschikt voor uw entree-act bij een apres-ski party of winter festiviteit!

Prijs: 1 dagdeel van 4 uur op aanvraag (deze act is ook mogelijk in meerdere varianten met de bovenstaande act)

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar bovenWhite Magic HorsesPaardenhoef getrappel zult u niet horen als deze mysterieuze witte paarden in het straatbeeld verschijnen.
Wel zullen zij veel bewondering oogsten bij uw publiek bij een kerst of midwinter evenement. Vooral als het begint te schemeren en al die tientallen ledlichtjes zichtbaar worden op hun hoofd. U zult dit ervaren als een magisch sprookje....

Prijs:  Solo       660,- excl reiskosten en excl 6% btw
         Duo      1025,- idem
         Trio      1295,- idem
         Kwartet 1650,- idem

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Dame in DelftsblauwDeze dame volledig in het Delftsblauw heeft in haar prachtige kledij briefjes waarop korte melodietjes staan, die dan na het trekken uit haar kleding kort gespeeld zullen worden. Zij speelt nummers uit de volgende landen: Nederland, Italie, Engeland, Frankrijk, Zweden en Schotland. Ook is het mogelijk om bijv. als winkelier zelf nummers te maken voor de promotie in uw winkelcentrum!

Prijs: 2 uur (2x45 min) 425,- excl reiskosten en excl 6% btw
        3 uur (3x45 min)  525,-  Idem

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven

 

Dame in ZoetrozeDeze dame in het zoetroze heeft in haar prachtige suikerzoete kledij briefjes waarop korte melodietjes staan, die dan na het trekken uit haar kleding kort gespeeld zullen worden. Zij speelt nummers uit de volgende landen: Nederland, Italie, Engeland, Frankrijk Zweden en schotland. Ook is het net als met de dame in Delfsblauw mogelijk om als winkelier zelf korte nummers aan te leveren voor de promotie in uw winkelcentrum!

Prijs: 2 uur (2x 45min) 425,- excl reiskosten en excl 6% btw
       3 uur (3x 45 min) 525,- Idem

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Hans van Gils -Animatie-Acteur


 

Hans van Gils - Paparazzi Fotograaf Opdrachtgever krijgt na afloop alle foto's digitaal op CD Rom toegezonden.Hans van Gils - De Horkige OberHans van Gils - Kapitein Brul en De DekzwabbersHans van Gils - De Lakkei en De Champagnefles

 

Hans van Gils - De Mobiele Snor

Deze straattheater/festival show zit vol balanceerstunts, hilarische comedy, improvisatie, circustechnieken en publieksparticipatie. 15 assistenten uit het publiek helpen Ben Zuddhist op zijn weg naar een vurige finale. Le Funambule Striptease is high energy entertainment!

Hans van Gils is ruim 18 jaar beroepsentertainer. Hans leerde het entertainen van huis uit. Zijn ouders hadden een café en de werkzaamheden waren dan ook zeer divers van achter de bar t/m het aannemen van partijen en de inkoop. Deze ervaring komt hem nu goed van pas, want eigenlijk bestaat zijn baan als entertainer voornamelijk uit inspelen op de wens van de opdrachtgever. 

Naast zijn solowerk speelt Hans regelmatig met een vaste mannelijke collega [Knees] en een vrouwelijke collega [Kabora]. 

Ook word hij regelmatig door andere collega’s (o.a. Free Fantasy) gevraagd om met hen samen te spelen. 

Hans heeft wat spelen betreft een ruime ervaring. Zo heeft hij o.a. in 1998 drie weken in Oostenrijk gewerkt met een groot aantal collega´s tijdens de introductie van 3 nieuwe types van Volkswagen. Dit betekende elke avond meedraaien in een feest voor de dealers uit de hele wereld. De ene avond waren dat mensen uit bijv. Japan, Griekenland en Mexico en zo weer de volgende avond uit Amerika, Polen en bijv. Frankrijk. Verder heeft hij ook met zo´n grote groep meegespeeld tijdens een feest voor Cap Gemini. 

Andere bedrijven waar Hans naast het gewone standaard werk maatwerk voor heeft geleverd zijn o.a.: Interpolis, Mercedes, Ballast Nedam, van Wijnen, Ikea, C&A, gebroeders van Wanrooy, Philips, ABN AMRO, ADO Den Haag, Streekziekenhuis Almelo, Twentsche Kabelfabriek, het Deltion college, opleidingscentrum Politie in Zutphen, Stadhuis Den Haag, NHTV in Breda, Horecagalanacht Purmerend, Transportbedrijf Vos Logistic Oss, BouwNed, Tweelinghuis Leiden. 

Deze opdrachten waren dan ook zeer verschillend. De ene keer ging het om een bedrijfsfeest, dan weer een opening van een gebouw of een open dag, maar ook tijdens de werktijden op de werkvloer werknemers op een ludieke manier wijzen op een aanstaand feest of herinneren, op niet belerende wijze, aan gemaakte afspraken.

Daarnaast heeft Hans ook ervaring met optredens voor grote winkelcentra en straattheaterfestivals o.a. als ballonnenclown (modelleren) voor kinderen. 

Prijzen en vele mogelijkhen: Op aanvraag

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven


Champagne Dame


 

Deze indrukwekkende champagne dame serveert op bijzondere wijze uw glas prosecco, champagne of frisdrank.

De kunstzinnige creatie van metaal, glas en verlichting wordt bediend door een actrice in een zilveren jurk.

Maar liefst 51 glazen (type flutes) worden gelijktijdig naar binnen gereden.Tijdens haar werkzaamheden worden de glazen onopvallend bijgevuld door een charmante assistente. Deze act is geschikt voor zowel kleine als grotere gezelschappen op speciale gelegenheden zoals: huwelijksviering, opening, jubileum, nieuwjaarsborrel, jubileum, productpresentatie of andere bedrijfs-aangelegenheid.

2 dames 2 x 45 min (3 uur) 875,- excl reiskosten en 6% btw (excl. glazen en de champagne)

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven
 


Koning van het bos


 

 

Wilt u straattheater inhuren? U kunt deze bijzondere straattheater act boeken bij AZ-Boekingen. De koning van het bos gaat samen met de aap een kijkje te nemen in de stad. De koning is argwanend. De aap daarentegen heeft het al snel naar zijn zin. Hij krijgt waardering van het publiek, voor zijn brutale streken en acrobatische trucs. De mensen blijken ook nog eens heerlijke luizen te hebben. Zou de Koning ook vertrouwen in de mensen krijgen?  

Deze straattheater act inhuren? Deze act is: 

- spectaculair door de acrobatische trucs van de aap. 

- zeer interactief door de aap die veel contact maakt met het publiek.
 

Specificaties: 

- De optredens van de straattheater act vinden plaats binnen een dagdeel van 4 uur. 

- De acteur die de aap speelt is een freerunner. 

freerunning: Een sport die op dit moment in Nederland in opkomst is. De artiest gebruikt daarbij straatelementen om fraai uitziende tricks en moves te doen. Bijvoorbeeld salto's van bankjes, tegen muurtjes oplopen en spectaculaire sprongen.

Prijs informatie: 4 x 30 minuten €795,- 

 

- De bedragen zijn exclusief reiskosten en 6% btw 

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar bovenStraattheater Water & Vuur
Wilt u een spectaculaire straattheater act huren uit Overijssel? Bij AZ-Boekingen kunt u deze zeer speciale straattheater act boeken. Deze straattheater act verbeeldt op overtuigende wijze de elementen water en vuur. De steltlopers Acqua e Fuoco laten de eeuwige strijd tussen water en vuur zien. De steltloper vuur zet het publiek in vuur en vlam, door krachtig zijn vleugels open te slaan. Water gaat de strijd aan door grote zeepbellen tevoorschijn te toveren. Een stijlvolle straattheater act die zich tussen het publiek afspeelt.
 

Specificaties: 

- De optredens vinden plaats binnen een dagdeel van 4 uur. 

- De steltloper water tovert prachtige grote zeepbellen tevoorschijn.

 

Prijs informatie: 4 x 30 minuten €895,- 

 

- De bedragen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.

Optie of Boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar bovenPinokkio
Wilt u straattheater boeken? De straattheater act "Pinokkio"kunt u boeken bij AZ-Boekingen. Deze straattheater act brengt het sprookje van Pinokkio tot leven. Gepetto leert Pinokkio lopen. Hij maakt kennis met alle mensen op straat. Als Pinokkio maar niet gaat liegen, anders struikelt hij nog over zijn neus!  

Deze straattheater act is: 

- leuk voor kinderen en volwassenen.

- zeer interactief doordat het verhaal van Pinokkio bekend is bij het publiek.

Specificaties: 

- De optredens vinden plaats binnen een dagdeel van 4 uur.  

Prijs informatie: 4 x 30 minuten: €725,- 

- De bedragen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven
Sjonnie en Anita

 


Wilt u Sjonnie en Anita op stelten huren? Deze volkse typetjes komen graag de boel op stelten zetten. Sjonnie is weer aan het mopperen, want Anita is met alle mannen aan het “sjansen”. Als dat maar goed afloopt!

Specificaties:

Prijs informatie: 3 x 30 minuten €595,-
                       4 x 30 minuten €695,-

- De bedragen zijn exclusief reiskosten en 6% btw.

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven

 


WinterfeeënKerst straattheater huren? Bij AZ-Boekingen kunt u winter straattheater boeken. Als de winter nadert veranderen de feeën van het licht in winter feeën. Met prachtige witte winterkleding, houden zij zich warm. De feeën hebben een menselijke gedaante. Maar als ze wensen, kunnen ze ook de gedaante aannemen van een vlinder, een bloem of een juweel. De winter feeën vormen een prachtige parade waarin dans, muziek en theater gecombineerd worden. 

Specificaties:

- De optredens vinden plaats binnen een dagdeel van 4 uur.

- De feeën krijgen een winterse uitstraling, doordat de kostuums worden aangepast. Zie de foto's onderaan deze pagina. 

De elven parade bestaat uit:

-          één steltloper

-          danser

-          muzikant (blokfluit of viool)

 

Prijs informatie: 4x 30 minuten €1095,-

- De bedragen zijn exclusief reiskosten en 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar bovenDe houten speelgoedsoldaatDe houten speelgoedsoldaat is tot stilstand gekomen. Hij wacht tot iemand hem tot leven wekt. Breng jij deze living statue in beweging door aan zijn sleutel te draaien? Misschien loopt hij wel een stukje met je op! Dit is een stijlvolle living statue, waarbij het publiek wordt betrokken.

Deze act is:
- zeer interactief doordat het publiek aan de sleutel 

  mag draaien.
  Specificaties :
- Leuk voor kinderen en volwassenen.
- De optredens vinden plaats binnen een dagdeel van 4 uur. 

- De act is inzetbaar voor bedrijven, straattheaterfestivals, feesten, beurzen, evenementen etc. 


Prijs informatie:   4x 30 minuten €525,-
De bedragen zijn exclusief reiskosten en 6% btw

Optie of boeken:
info@azboekingen.nl

Terug naar boven
 

Accordeonist met Dwerg 

 

Straatheater met een grijns! Wat komt daar aangelopen in de straten, is het een dwerg?
Een accordeonist zittend op de de rug van een dwerg.
Geschikt als straattheater-act op uw festival, waar dit duo ook verschijnt, het is altijd een groot succes.

Prijs: 2 uur 450,- 3 uur 550,- 4 uur 620,- excl 6% btw en excl reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl